Kahramanmaraş’ı boş bırakmaya gelmiyor..

Ankara’ya gidelim dedik, Kahramanmaraş’ı karıştırmışlar. Herkesi Feto örgüt üyesi yapmışlar ve insanların moralini sıfıra indirmişler.!

Ak Parti kısa dönemde, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile bizlere bakanlık sevinci yaşattı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı ile Veysi Kaynak beyle başbakan yardımcılığı sevinci yaşattı, yaşattı mı ? ama !..

Kendisi de hukukçu olduğu için hukuk dersi verecek değilim.

Ancak : Hukukun temel ilkesi, bir kişinin suçu ispat edilmeden ve ceza almadığı sürece herkes suçsuzdur. Sanık hukuku korunur !..

Önce sanık olur, sonra tutuklu olur, sonra ise hükümlü olur. Ya da berat eder..

Kahramanmaraş’tan Dünyaya yayılan haberler, hoş haberler değil

Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak’ın doğup büyüdüğü bire bir herkesi tanıdığı bu şehirde böyle haberlerin verilmesi hoş değil. İnsanların onurlarının kırılması hoş değil, bunun sorumlularına hesap sorulmalı diye başbakan yardımcımızdan bekliyorum..

Biz iş adamımıza sahip çıkmaz, hasiyet ve şerefi ile oynarsak : bunun sonunda Kahramanmaraş zarar görür ülkemiz zarar görür..!

Kahramanmaraş’ta görülen şu rezalete bakın :

Şehrimizin önemli şahsiyetlerini Feto terör örgütü üyesi yaptık. Yapmadık cezasını kestik.. suçlu olduğuna karar verdik gitti. İdamına karar verdik gitti bile. Bir rezalette Kahramanmaraş’ta görüle bilir..

Şehrimizin önemli şahsiyetlerini sabah evinden polis zoru ile PKK terör örgütü üyesi gibi alınması hiç hoş değil !

Hele başbakan yardımcısı Veysi Kaynak’ın şehrinde yapılması hiç hoş değil..

Polis ön soruşturma için, Savcılık esas için bir telefon ile çağırsa bu iş adamlarının hangisi gidip bildiklerini anlatmaz !.. kaça bilir mi ?.

Her bir iş adamının 3-5 bin kişiye iş verdiğini düşünürsek. Elini değil ciğerini taşın altına koyarak bu şehre fabrika yaptığını düşünürsek, bir telefon ile karakola çağırmak mümkünken, veya direk Cumhuriyet savcılığına çağırmak mümkünken yapılan hareket ve yöntemi çok yanlış buluyorum.

1980 sonrası benzeri olaylar sebebi ile bir çok kişi Türkiye’yi terk ettiğini düşünürsek, bugün Feto terör örgütü – veya pareler yapı operasyonu ile insanların hasiyet ve şerefi ile oynanmaktadır.

Buradan ulaşılmak istenen iş adamlarının mal varlıklarını haraç meraç satarak yurt dışına gitmeleri için operasyon yapılıyorsa bu açık olarak söylenmelidir.

İnsanların onurunu kırmaya kimsenin hakkı olduğunu sanmıyorum. Bugün iş adamının onurunu kıranların yarın kendi onur ve şereflerinin beş para etmeyeceğini de bugünden düşünmeleri gerekir. Bunlar PKK terör örgütünün silahlı üyesi değil, şehrimizin iş adamıdır. Bunu göz önüne alın lütfen !..

17 Aralık-25 Aralık kumpasından sonra halen böyle davranan varsa, Feto terör örgütüne yardım ve yataklık yapan varsa gereği elbette yapılır, yapılmalıdır.

Bir dönem Gülen Cemaati olarak bildiğimiz: Bugün Pareler Devlet Yapılanması veya Feto Terör örgütü olarak atlandırılan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım tarafından da sık sık dile getirilen yapılanmaya Kahramanmaraş’tan kaç kişi destek veriyor ?

Eskiye dönük : dosya karıştırırsak 1 milyon 200 bin nüfuslu Kahramanmaraş’ta

Kurban Derisi vermeyen, Kurban bağışında bulunmayan, Yardım, Himmet Yardımı, toplantılarına katılmayan, destek vermeyen çok az kişi bulabilirsiniz.

Bu şehir baştan aşağı Feto terör örgütü üyesidir. Toplayın tamamını ! üç kuruşluk kişilere haber yaptırın sonra dünyaya rezil olsunlar.

Türkçe olimpiyatlarına, sohbet toplantılarına, iftar yemeklerine, genel toplantılarına katılmayan bir tek iş adamı gösterin bana..!

Bu şehirde herkes feto terör örgütü doğal üyesidir. Tamamını idam edelim.. (!)

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile alakalı en çok eleştiri yapan ve yanlışlarını yazan benim. Benim kadar ağır eleştiri yapan olmamıştır..

13 yıl bu şehre belediye başkanlığı yapan bir şahsiyetin sabah ezanı evinden PKK terör örgütü üyesi gibi alınmasını yanlış buluyorum. Bu emri verenleri kınıyorum.. insan onuru ile ancak bu kadar oynaya bilir !..

Mustafa Poyraz’a bir telefon açacaksınız: Karakol’a gel diye gelmeyip kaçacak ! siz buna inanıyor musunuz ? yazık. Çok yazık.

Şehrimizin önemli iş adamına karakol’a gel diye telefon açacaksınız veya savcılığa gel diyeceksiniz onlarda kaçıp ABD gidecek ! siz buna inanıyor musunuz ?

Evi – Fabrikası burada olup, binlerce kişiye iş veren iş adamı bir saat içinde kaçıp gideceğine inanıyorsanız buyurun bildiğinizi yapın !

İnsanların onurları ile oynamak doğru değil ! bu şehrin dinamiklerine zarar veriyor. Daha biz 1978’in izini silemedik..

Sayın Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak’dan biz şunu bekliyoruz. Bu konuda soruşturma açarak bu işin sorumlularının bulup cezalandırmaları için talimat vermesini bekliyoruz.

Başbakan yardımcımız var bugün şehrimize sahip çıkamayacaksak ne zaman çıkacağız – sapla samanı bir birinden ayırt etmeyi ne zaman öğreneceğiz ?..

İyi günler..