2009 yılında sektöre baklava ve tatlı çeşitleri ile iddialı giren Tatlı Park, her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor. Binevler Kavşağına açılan Tatlı Park, yeni şubesinde pastane, cafe ve restoran hizmetiyle de ziyaretçilerinden tam not alıyor.

Yurt geneline tatlı satışı ile hem Kahramanmaraş’ın tanımına hem de ekonomiye katkı sağlayan Tatlı Park, yeni açtığı Binevler Şubesinde de, birbirinden lezzetli tatlılarının yanı sıra iftar menüsü ile de müşterilerine hizmet sunuyor.

Tatlı Park Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Gökhan İşler, yaptığı açıklamasında, Kahramanmaraş’a en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını söyledi.  

Ramazan ayı boyunca iftar menüsü ile hizmet sunacaklarını belirten İşler; “Müşterilerimizin arzusu yönünde bir mekan açtık. Şehrimize hayırlı olsun. Burada ziyaretçilerimizin gelip sohbet edebileceği, güzel vakit geçirebileceği, aynı zamanda gönül rahatlığı ile misafirlerini ağırlayabilecekleri bir ortam yarattık.
Yemeklerimizde yöresel lezzetlerin yanı sıra yine pastane konsepti ile hizmet sunuyoruz. Ramazan ayının başlaması ile iftar menümüzle misafirlerimize hizmet sunuyoruz. En iyi şekilde hizmet sunma gayretindeyiz.  Çok kısa sürede gördüğümüz ilgi, müşteri memnuniyeti bizim mutluluğumuz oluyor” dedi.






 

Editör: Haber Merkezi