Kurulduğu günden bu yana başkanlık görevini yürüten İbrahim Azkara ve Yönetim Kurulu Üyelerinin isteği üzerine Eğitimci İsmail Yaşar yeni başkan seçildi.

Başkanlık görevini Yaşar’a devreden Azkara: “Bu güne kadar ifa etmekten onur duyduğum bu görevi İsmail Yaşar kardeşimize devrediyorum. Zaten biz Kahramanmaraş Ekonomik, Siyasi, Sosyal ve Kültürel Politikalar Araştırma Merkezi’ni hep birlikte kurduk. Her şeyden önce biz bir aileyiz. Yine Yönetim Kurulu Üyesi olarak katkıda bulunacağım, hep birlikte çalışacağız. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Başkan İsmail Yaşar da İbrahim Azkara’ya teşekkür ederek: “Bizler yol arkadaşıyız. Yine hep birlikte çalışacağız. Bu güne yapmış olduğu katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

24 Haziran Seçimlerine de değinen Yaşar; “Bir ülke için yaşanan her seçim önemlidir. Ancak 24 Haziran seçimleri ülkemiz için bir dönüm noktası olacak. Parlamenter sistemden Partili Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilecek. Bu anlamda her seçimden farklı olacak. Bizler de yine her zaman olduğu gibi araştırmalarımızı yapıp, şehrimizin ihtiyaçları noktasında çözüm önerilerimizi ve siyasilerden beklentimizi paylaşacağız” diye konuştu.

KAPAM’da İsmail Yaşar Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşmakta: Doç Dr. Ziya Dumlupınar, İbrahim Azkara, Metehan Hiçyılmaz, Alaeddin Oruç, Av. Ayşe Aras ve Fatih Taş.

 

 

Editör: Haber Merkezi