Gerçekleştirilen ziyarette Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap’tan eğitim kurumu bünyesinde yapılan eğitim öğretim ve etkinlik faaliyetleri hakkında bilgi alıp, eğitim kurumunu gezdiler.

Gerçekleştirilen ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Akkurt;  “ Bir toplum kalkınmak ve kendini geliştirmek istiyorsa, her şeyden önce bireylerine kaliteli ve sağlıklı bir eğitim vermek mecburiyetindedir. Aksi takdirde o toplumun esir ve mahkûm olması kaçınılmaz bir sondur. Eğitim, sadece toplumu geliştirmek ve ileri götürmekle değil, bireyin yaşamını daha olumlu, daha kaliteli ve güzel yapması bakımından da önemlidir.



Toplumun kaderini belirleyen, toplumun refah ve yaşam düzeyini artıran eğitimli insanların almış oldukları bu eğitim, yaşadıkları toplumdan başka, bu bireylerin kendi özel yaşantılarında da onlara çok fayda sağlamaktadır. Eğitimli bir insanla eğitimsiz bir insanın hayata bakışı, olaylar hakkındaki yorum ve düşünceleri, yaşam standardı ve imkânları aynı değildir. Burada bu kutsal görevi üstlenen ve layığı ile yerine getiren siz değerli öğretmenlerimizin göstermiş oldukları gayret ve çabalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. ” Dedi.



Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ve beraberindeki diğer yöneticilerin ziyaretlerinden duydukları mutluluğu ifade ederken “Eğitim kurumumuzun amacı; düşünmeyi bilen, doğru bilgiye hızla ulaşabilen, öğrenen ve öğrenmeyi öğrenen, insan olma durumunu koruyan, insanı ve emeği yok saymayan, özgür girişimi destekleyen kişiler yetiştirmektir.” Dedi.
Editör: Haber Merkezi