İlçesini metropolleştirme yolunda gecesini gündüzüne katarak hiç durmadan çalışan Türkoğlu İlçe Belediye Başkanı Osman Okumuş büyük projelere imza atmaya devam ediyor.

Teknik belediyeciliğin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetlerle de ilçesini geliştirmeye çalışan Başkan Okumuş, ilçeye kazandıracağı Modern Kent Meydanı Projesi için kolları çoktan sıvadı.

Seçim beyannamesindeki vaatlerini bir bir yerine getiren Başkan Okumuş, geçtiğimiz aylarda hem mimarisi ile hem de işlevi ile takdirleri toplayan Modern Belediye Binasının görkemli bir törenle açılışının ardından, hiç vakit kaybetmeksizin dere üzerinde bulunan eski belediye binası ve çevresindeki dükkanları yıkmaya başladı.

İlçeye bir kent meydanı kazandıracağını söyleyen Başkan Okumuş, bu meydan ile ilçenin çehresinin değişeceğini söyledi.

İlçe halkının en üst seviyede hizmeti hak ettiğini ifade eden Başkan Okumuş, Kent Meydanı Projesinin hazır olduğunu yıkım işlerinin bir an önce bitirileceğini ve en kısa sürede yapımına başlanacağını söyledi.

ATLI EĞİTİM MERKEZİ

Atlı Eğitim Merkezinin yapımı hızla devam ederken, Başkan Okumuş bu projeyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Orta Asya’dan başlayan ve Türklerin tarih ve kültüründe özel bir yeri olan atları vatandaşlarla buluşturmak amacı ile Türkoğlu İlçemizin, Gaziler Mahallesindeki 16 dönümlük alan içerisine, Atlı Eğitim Merkezi, atlı okçuluğun köy evleri, oba, piknik ve mesire alanlarının olacağı güzel bir tesisi kazandırıyoruz. Ayrıca çocuklarımız için midilli atlarımızda olacak.

Atlı Eğitim Merkezi tamamlandığında, tüm vatandaşlarımızı günlük hayatlarından uzaklaşarak atları eğlenceli ve bilgilendirici şekilde tanıma fırsatı sunulacak.

Özellikle at sevgisini aşılamak ve atlı sporları için hizmet verecek. Merkezde kapalı-açık atlı eğitim alanı, seyis odası, malzeme temizleme odası, atların yiyeceklerinin bulunduğu depo, at malzeme odası gibi çok kullanışlı bölümler olacak.

Çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacak ve kıymetli halkımızın hizmetine sunacağız.” 



Editör: Haber Merkezi