Başlık, dünyanın en şerefsiz adamına aittir..

Batının kutuz köpeğine aittir.. o köpek ki 40 yıldır milleti uyuttu..

Şerefsiz FETÖ haçlıları Türkiye’yi işgale davet ederken, yandaşlarına da onları överek bitiremiyor.. haçlılar – İslam bir harcın iki parçası diyor.. kum çimento gibi..

ABD de yaşayan o şerefsiz son olarak bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, Türkiye deki yandaşlarına seslendi.. FETÖ elebaşı Gülen’den ‘Haçlılar’ güzellemesi, yaptı ve Türkiye haçlılar işgal etse bir kötü yanının olmadığını söyledi.

Terörist başı Fetullah Gülen, Haçlıların işgalinin kötü bir şey olmadığını söyledi.

Dün akşam televizyonlarda haberlerde Terörist başının bu konuşması kendi sesinden yayınlandı.. bunu görüp’te halen , bildiklerini gidip güvenlik güçlerine anlatmayan da FETÖ kadar şerefsizdir..

Bölücü terör örgütü FETÖ’nun ABD’de yaşayan elebaşı Fetullah Gülen’in yayınlanan son propaganda Türkiye karşı salyalarını bir kere daha akıttı.. haberleri kaçıranlar internetten videosunda kullanılan ifadeleri izleye bilirler..

Türkiye deki kadın ve kızlara seslenen hain: Haçlılara övgüler dizen terörist başı Fetullah Gülen, Haçlı işgalinin kötü bir şey olmadığını, Haçlıların kadınlara ve kızlara ilişmeyeceğini iddia etti.

Oysa o hain : Uzunoluk hamamından çıkan Türk kadınına kızına Fransız askerlerinin nasıl iliştiğini, ve Milli Kahraman Sütçü İmam’ın onları nasıl vurduğunu bilmiyor olamaz !..

15 Temmuz’un milli Kahramanı ilk kurşun sıkanı Ömer Halisdemir isimli Çağlayanceritli aslen Kahramanmaraşlı olan Niğde de oturan o Kahraman’ın o şerefsizi sütçü imam gibi nasıl vurduğunu duymamış olamaz.. Türkiye de darbe girişimin durduran kahraman duymamış olamaz..

40 yıldan beri köpekliğini yaptığı AB ve ABD’in İsraillin savunuculuğunu devam ettiren , Şerefsiz Fetö , Haçlıların Türkiye işgal etmesi için yalvarıyor..

Fetullah Gülen şerefsizi : “ Haçlılar sizin kadınınıza kızınıza dolanmaz, münafık yönetimden kaçın, haçlı yönetimi iyidir.. asıl tehlike burada , siz buna dikkat ediniz..” diyor..

Türkiye de ki yönetimi münafık olarak ilan eden, Haçlılarla – İslam’ın harç gibi bir birine karışan iki element olduğunu söyleyen şerefsiz darbe girişimi sonrasında ülkemizi batının işgal etmesi için çalışıyor.. Kıbrıs Rum kesmine yapılan yığınağın sebebi anlaşıldı.

Tehlike geçmedi..! yeni oyunlar var !

Bir yandan terörist başı Fetullah Gülen , bir yandan AB ülkeleri var güçleri ile PKK ve yandaş örgütlere destek vererek ülkemizi bölüp parçalamaya çalışıyorlar..

15 Temmuz 2016 öncesi yaptıkları planlarla : ülkemizi bölüp parçalayan 40 yıllık projesini harekette geçiren batı karşısında uyuduğumuz bir gerçek.. ama bugünden sonra uyumayalım..

Ancak : Polis ve Askeri olmayan devlet olamaz..

Milli Ordu, Milli Polis teşkilatımızı çok hızlı bir şekilde harekette geçirmemiz gerekiyor..

Buradan Başbakan Binali Yıldırım’a sesleniyorum: siyasilere sesleniyorum..

Genç ve dinamik emekli polislerimiz var, genç dinamik emekli askerlerimiz var, gerekirse ek bir ücret ödemesi yaparak bunları yeniden göreve çağırarak, milli polis , milli ordumuzu dimdik ayakta tutmamız gerekiyor.. düşman kuşatması altındayız.. bunu görün !..

İşinin doğrusu : Almanya başta olmak üzere AB ülkelerinin PKK verdiği desteği, dolaylı olarak ABD DEAŞ’a İŞİD verdiği desteği görünce ben korkmaya başladım..

FETÖ’cü Polis, Asker ve kamudan görevden alınanlar.. AB desteği, Dolaylı ABD desteği ile Türkiye ateş çemberinin içinde değil tam orta yerinde..

Devletimiz acil olarak : emekli polis ve askerleri vatan evlatlarını göreve davet ederek en az bir iki yıl çalıştırarak gereğini yapmalıdır..

PKK kampları yerine boş dağları bombalayan FETÖ’cu pilotlar..

Birliğin önünden 100’lerce PKK’lı geçip giderken askere ateş etmeyin diyen FETÖ ‘cu subaylar ki marifetlerini bugün daha net görüyoruz.. ve herkese soruyorum:

1984 yılından bu yana sanıyorum son rakam 36 bin vatan evladını şehit verdik.. Güneydoğu da terörle mücadelede, buradan herkese soruyorum: Bu şehit olanların arasında bir tane FETÖ’ucu olanın yakınını öldüğünü duydunuz mu ?

Yani FETÖ mütevelli heyetlerinden birinin çocuğunu, il imamlarından birinin yavrusunu, Derneklerinden birinin başkanının çocuğunu, Okullardaki öğretmen, yönetici vs birinin çocuğunun şehit olduğunu duyan ve gören varsa lütfen bana bildirsin !..

FETÖ ‘ye para aktaranların birinin yakının şehit oldu mu?

Boş dağlara bomba atan FETÖ‘cü hainler, Anadolu çocuklarını sırtından vurarak şehit edip onu da PKK üzerine attığını biz çok iyi biliyoruz..

Ekinözü Yılan ovasında şehit edilen 11 askerimiz, 12 sivil vatandaşın tamamı sırtından vurularak öldürülmüştü.. içinde benim dayım, gelini, dayının oğulları, ve torunları da var.. tamamı sırtından vurulmuştu.. kimdi bunu yapanlar?

Bugün görüyoruz ki FETÖ ‘cü asker elbisesi giymiş o hainlerin vatan evladı askerimizi sırtından vurduğunu görüyoruz.. Eşref Bitlis paşayı şehit ettiğini görüyoruz, Muhsin Yazıcıoğlu ve beş arkadaşını şehit ettiklerini görüyoruz..

FETÖ ve yandaşları bugün onlara destek veren hainler Allah sizi nasıl bilirse öyle eylesin, ümmeti korusun diyorum amin amin..

İyi günler..