Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen 11 il ve bir ilçede deprem tarihi itibarıyla ilan edilen ve sonradan kapsamı daraltılan mücbir sebep halinin ilimiz Kahramanmaraş’ı kapsayacak şekilde uzatıldığını, 66. T.C. Kabinesi Tarım ve Orman Bakanı, Kahramanmaraş Milletvekili Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Vahit Kirişci sosyal medyadan müjdeledi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Taleplerini Basın Açıklamasıyla Duyurdu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Taleplerini Basın Açıklamasıyla Duyurdu

Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep (İslahiye ve Nurdağı ilçeleri hariç), Kilis, Osmaniye ve Şanlıurfa ile Sivas Gürün'de mücbir sebep hali 31 Temmuz'da sona ererken Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde yaşanan mağduriyetler nedeniyle 30 Kasım'a kadar uzatılmıştı.

Vahit Kirişci, mücbir sebep hali devam eden şehrimiz Kahramanmaraş başta olmak üzere Adıyaman, Hatay ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde mücbir sebep halinin 30 Nisan 2024'e kadar uzatıldığını müjdeledi.

Kirişci, Kahramanmaraş’ımızdaki yaraları sarmak, felaketin izlerini silmek, şehrimizi tozlarından diriltmek boynumuzun borcudur diyerek sosyal medyasında ‘’Kahramanmaraş’ımızdaki vergi mükelleflerimiz için 30.11.2023 tarihinde sona erecek mücbir sebep hali 30.04.2024 Salı günü sonuna kadar uzatılmıştır. Kahramanmaraş’ımız için her konuda var gücümüzle çalışacağız’’ ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi