Ramazan ayı geliyor.. Kahramanmaraşlı Sanayici ve İş Adamı önce kendi çalışanı olmak üzere şehrimizin fakir ve fukarasını doyurmak için bir yarış halinde çalışır.. kazandığını onlarla paylaşır..!

Bunu hazmedemeyen kanı bozuklarda var : bugünden kendilerini aklıyor diyorlar.. yada ”Ramazan dan sonra ensenizi ölçeriz “ diyenler var.. Fakirin aldığı bir paketi kıskananlar var.. bunu fırsat bilerek fitne tohumu eken şerefsizlerde maalesef ki toplumuzun içinde var..!

Son 100 yıla baktığımızda: İktidarda kim olursa olsun, mazlumun göz yaşı akmış, her dönemde fırıldaklar işini yürütmüş, Müslüman göz yaşı dökmüştür.. bugün olduğu gibi.. Maraş da yaşanan şu olaya bakın !..

Irak- Suriye, Mısır, Libya ve İslam coğrafyası ve nerede bir Müslüman varsa orada göz yaşı var ah var ! mazlumların göz yaşı vardır.. bizde de var.. değişen ne ?

Dün yazmış olduğum : “ Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve iş adamlarımız “ için okuyucularımız teşekkür üzerine teşekkür telefonu açtılar..

Bizde okuyan , bizi anlayan okuyucularımıza teşekkür ediyorum..

Ben eleştirim: Ama bizde hakaret yok, iftira yok..

Sayın Mustafa Poyraz, 13 yıl bu şehre hizmet etti, kendisine teşekkür ediyorum.. benim eleştirilerim kendisine yol göstermekti ama bir gün bizi dinlemedi , dostunu düşmanını seçemedi.. bugün : o gün dost dedikleri kişiler , kendisine mehdiyeler düzenler, parelerci diye kendisine damga vurdular.. yazılar yazdılar faceebook da resimler paylaştılar..

Benim eleştirilerim o günden , bugün içindi.. hani destek çıktığı maddi ve manevi arkasında durduğu dostları nerede ? , düzenli zarfını alan gazeteci dostları nerede ?

Onlar yok ama gazeteci olarak biz Eczacı Mustafa Poyraz’ın yanındayız, şehrimize verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.. son yaşadığı olaylara da kendisi kadar bende çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum.. İnsan onuru bu kadar ucuz olmamalı !..

Belediye başkanlığının bittiği gibi: Gazetecilik, Valilik, Müdürlük, memurluk da biter önemli olan insan olmak : Allah ‘a inanmak, ahret gününe inanmaktır.. Herkesin bir hesabı var Allah’ın da bir hesabı var , asıl olan Allah’ın hesabıdır..

Biz doğru yolda gidiyoruz, 40 yıldan beri çizgimizi değiştirmedik..

Şişkin zarf alınca : “ Haşa Peygamber gibi göklere çıkardığımızı “ Bugün Parelerci diyerek yermedik , yazmadık..ve ismini dünyaya rezil etmedik.. ne gazetemizde ne de internetimizde kimseyi rezil etmedik.. !

Ne gördümse ben onu yazarım:

Üniversite de üç çocuk okutuyorum: yüzüme bakın onların izini görürsünüz..?

Sevgili ağabeyimiz : Pareler soruşturmasından göz altına alınmış, sorguya alınmış, bunlar normal olabilir doğal diyor.. beni asıl üzen ise :” Medya ve Gazetede de terör örgütü üyesi gibi verilmemiz çok acı ,” diyor..

“ Bende dahil, Türkiye Cumhuriyeti Devletine hainlik eden kim varsa Allah Belasını versin, devletin yıkılması için çalışan kim varsa hep beraber hesabını soralım,” ama mazlum insanları göz altına alırken, üç kuruşluk gazeteci geçinenlerin önüne yem olarak atılması çok acı.. doğru bulmuyorum.. herkesin bir hasiyeti bir onuru vardır.. bende kırgınım diyor..

Kırgın, üzgün, göz yaşları ile bir ramazan ayına giriyoruz.. göz yaşı..!

Maalesef ki : Sapla samanı bir birinden ayırt edemiyoruz..

Kahramanmaraşlı Sanayici ve iş adamları : Yüreğinde Maraş sevdası olan insanlardır..

Yoksa : Burada kazanır İstanbul da Layla da paraları yerlerdi..

Onların evi burada, iş yeri burada, kendi halkı ile fakiri – zengini ile aynı iftar sofrasında bir araya gelen mütevazi insanlardır..

Camii derneği- Vakfı, Hayır kuruluşları, vs. kapılarına kim gelirse boş göndermekten haya ederler ve ellerinden gelen yardımı yaparlar.. Kim olursa olsun, acım diyene, Allah diyene veriler.. Cem evi yapana bile verdiler..

Bir hayır kurumuna yaptığı bağış makbuzu ile biz bu iş adamlarımızı Paralerci, Feto terör örgütü üyesi diyerek : Basın önüne yem, alemi cihana terörist gibi göstererek bu yola devam edersek bunun zararını Kahramanmaraş görür.. hep birlikte cezasını çekeriz..!

Bugün uğradıkları haksızlık karşısını göz yaşı döken Şehrimizin güzide insanlarının göz yaşlarının bir bedeli vardır.. Allah her şeyi biliyor !

Kimsenin yaptığı kesesine kar kalmaz: Devlet Cezasını verir, Devlet vermezse , Allah belasını verir ! Mazlumların göz yaşı yerde hiçbir zaman kalmaz, kalmadı ! ben bugüne kadar kaldığını görmedim..

Dünya da bir başka Türkiye Cumhuriyeti yoktur..

Suriyeli 3 milyon bize sığındı ama Türk halkının gideceği bir başka yerde yoktur.. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söylediği gibi :” Bizim bizden başka dostumuz yoktur,” o halde bir birimizi sevelim.. bir birimize sarılalım sapla samanı ayırt edelim..

Bir iş yaparken kırıp dökmeyelim..

2002 öncesinde Türkiye de ki Sol gazeteler Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ila alakalı her türden haber yaparlardı.. Gazetede çıkan haber üzerine de Cumhuriyet Savcılarımız soruşturma açardı..

Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, o dönem il belediye başkanı olduğu dönemde, Recep Tayyip Erdoğan bulvarı tabelası dikilmişti.. Kanunsuz diye haber yapıldı.. Başsavcı Savcı Ahmet Gökçınar soruşturma açarak tabelaları kestirmişti.. Recep Tayyip Erdoğan bulvarı halen duruyor.. olayın şahitleri bugün bu şehirde yaşıyor.. bunu en iyi bilende Başkan Mahçiçek ona sorun !

Bugün de bakıyorum aynı oyun: Üç kuruşluk gazeteci geçinenler :”Ahmet Parelerin gizli kasası “ diye haber yazıyor.. sonra Savcılık ve Polis soruşturma açıyor bu bu kadar ucuz olmamalı.. insanların onuru korunmalı..

Biz bu filmi çok izledik kardeşlerim.. yeter artık ..

Mazlumların göz yaşı, insanı yakar bitirir.. çünkü bir ağabeyimiz:” Ben onları Allah havale ettim !” diyor.. Allah Allah..

İyi günler..