Çok okumayız! dedi kodu ile yaşıyoruz..

Çok yazmayız! çünkü başkasının aklı ile yaşıyoruz..

Ama : okuyanımız ,yazanımız ise neyi nasıl görmek istiyorsa , o yönde iftirasını atar gider çünkü burası Maraş fitnenin bol olduğu yer !.. okuma yazma oranı : Türkiye de en son sırada olan bir ilimiz.. önce bu ili okur yazar hale getirmek gerekir..

FETÖ terör örgütü ile alakalı yazdığım yazıları son dönemde gördüm ki : bazı FETÖ’cüler veya meyilli olanlar yanlış yöne çektikleri gibi..

Bazı okuma özürlü vatandaşlarımızda : Başka mana çıkarıyorlar.. nasıl görmek istiyorsa öyle yapıyor , öyle söylüyor..

Birkaç örnek vermek istiyorum:

Bir öğretmen bacımız:

Dershaneye gitmemiş, Devletin Üniversitesinde okumuş, Devletin yurdunda kalmış sınava girmiş öğretmen olarak atanmış..

6 yıl önce babası vefat etmiş.. Belediye kayıtları ve Nüfus kayıtları sabit..

Veraset intikal yaptırmışlar.. baba malını satmışlar.. 19 bin TL miras düşmüş, bu parayı 2 ay süre ile Asya Finans :”Bankasya” da tutmuşlar.. sonra üzerine biraz daha para ilave ederek bir otomobil almışlar.. Trafik kayıtları banka çekiliş tarihleri ile sabit..

Bankasya ‘ya para yatırdın diyerek açığa alınmış!

Biz bunu yazınca FETÖ’culara destek oluyormuşuz? , bu bomba elinizde patlaya bilir tehditleri almaya başladım.. Doğruyu söylemek ne zaman yanlış oldu?

Bu nasıl akıl? bu nasıl bir zeka? Ben anlamış değilim!...

Allah bu millette yardım etsin: Biz sapla samanı bir birinden ayırt edemiyoruz..

FETÖ imamı ile iş adamını bir birinden ayırt edemiyoruz..

Balyoz, Casusluk, Ergenekon ve diğer davalarda, Başta eski genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ olmak üzere paşaları, vatanını seven askerleri içeri attıkça sevinen o günün insanları bugünde FETÖ’cu diye kişiler göz altına alınca seviniyor, oh oh diyor.. zil takıp oynayacaklar..

Dün onlara sevindiler bugün bunlara seviniyorlar…. sevinin sevinmek sizin hakkınız..

Tazminat davası ve itibarı iade ile ödenen paralar gittikçe de bizim göz yaşımız var.. ahımız var, devlete zarar verenlere isyanımız var !.. o hainler , bugün hainleri ile aynı kişiler..

Sanıyorum: FETÖ örgütüne bulaşmayan kişilerin göz yaşları, yarın bize zulüm olarak dönecek.. yarın yeni haklara dönüşecek ve yine bizim göz yaşlarımız onları haklarını karşılayacaktır..

Toplumuzda genel kanı : biri göz altına alınsa veya soruşturma görse , hemen FETÖ’cü damgasını vuruyorlar.. sap ile samanı bir birinden ayırt etmiyorlar..

Oysa : Bankasya ile Kahramanmaraş belediyesi anlaşma yaparak Dıt Kart uygulaması yapmıştı.. 25 binin üzerinde Dıt kart sebebi ile hesap açıldı.. benim bildiğim son rakam bu fazlada olabilir.. bilemiyorum..

Yetmedi: Hac ve Umre’ye kredi kartına 8 taksit yaptığı için binlerce kişi hesap açtırıp kredi kartı alarak Kutsal Topraklara gitti..

Faiz yok diye : bir çok kişi buraya hesap açtırdı..

FETÖ cemaat yapısının güçlü olduğu dönem, yani 17-25 Aralık öncesinde işlerini yürütmek için iş adamları Bankasya’ya hesap açtırdılar.. Çek karnesi kullandılar..

Bir çok iş adamımız: Kredi kullandı..

Bir çok resmi kurum memur maaşlarını Bankasya’dan ödeme yaptı..

Tüm bunları üst üste koyduğumuzda, Kahramanmaraş’ta FETÖ terör örgütü üyesi olmayan yok gibidir.. bu sebeple,

Benim tavsiyem : Şehrin etrafını telle çevirerek bir cezaevi haline getirilmesidir.. çünkü bazı kişiler bu gözle bakarak böyle görmek istiyorlar.. neyi nasıl görmek istediklerine bakın!

Yok böyle bir şey sap ile samanı bir birinden ayırt edelim..

17-25 Aralıktan sonra halen örgüte para aktaran varsa, bugün daha para aktaran varsa bunu bilip de bugün ihbar etmeyen varsa : FETÖ terör örgütünün bir numaralı üyesidir..

248 kişinin katili, 2189 gazinin yaralanmasına sebep olan kişi ile ortaktır.. onu yerini söylemeyende aynı oranda suçludur..

Türkiye bizim: Başka gidecek bir yerimiz yok.. Ahmet’i sevmiyorum, o FETÖ’cü diye ihbar eder ona zarar verisek bu iftira olur , büyük günah, sonrası bir çok insanın işi bozulur.. özellikle iş adamlarımız.. Sanayicilerimiz hakkında konuşurken çok dikkat etmek gerekir..

138 bin kişinin SSK olarak çalıştığı ilimizde çarklar durursa herkes zarar görür!

Çok dikkatli olmamız gerekir, sap ile samanı bir birinden ayırt etmemiz gerekir.. geçmiş tarihli bir FETÖ’cü ile yemekte çekilen bir resimle birilerine damga vurursak bu şehre yazık ederiz.. Türkçe olimpiyatlarına gitmeyen kaç kişi var!

Devletin polisi var, istihbaratı var, askeri var.. Suçlu varsa yakalar cezasını verir ancak biz insanları suçlama ve ayrıştırmağa kalkışırsak yazık olur..?

Türkiye bizim, başka gidecek yerimiz yok! bizi kimse kabul etmez..!

Özellikle iş adamlarımıza yönelik, dedi kodu, iftira kampanyalarını çıkanları kınıyorum.. bir iş adamının eline kelepçe vurulsa zil takıp oynayacak insanları görüyorum..

Devletimiz ve güvenlik güçlerimiz bu dedi kodlulara itibar etmemesi gerekir.. FETÖ üyesi varsa , bugün halen para aktarıyorsa babam bile olsa göz yaşına bakılmamalıdır..

Yalan ihbar, asılsız ihbarla 3-5 bin kişi çalıştıran iş adamını tutup hapse atarsak Maraş kayıp eder, çalışan kayıp eder, herkes kayıp eder bunun da hesabını iyi yapmamız gerekir..

Ülkemizi seven ülkemize sahip çıksın, hain varsa iş adamı bile olsa en ağır ceza verilsin.

İyi günler..