Bir af da biz istiyoruz: ödediğimiz tüm vergileri 5 yıllığına geri verin..

    Bu memlekette hırsızın, şerefsizin söz hakkı varda: namuslu vatandaşın söz hakkı yok mu ?

    Bizde af istiyoruz: son 5 yıl içinde ödediğimiz tüm vergileri geri verin , söz 5 yıl sonra seçimden önce kuruşu kuruşuna gününde yatırız..  geçmiş sicilimize bakın bizim sözümüzün eri olduğunu göreceksiniz..!

    Bugüne kadar : gecikme faizli yatırdığımız bir vergimiz yok, her hangi bir ödememiz yok, elektrik, su , doğalgaz, telefon, SSK, Bağ-kur, KDV , Peşin vergi, Geçici vergi, Gelir vergisi, Taşıt vergisinin gününde ödedik.. hiç borcumuz yok..

    Bir seferlik bizde af istiyoruz.. paralarımız geri verin 5 yıl sonra söz yatırım..!

    Her seçim döneminde olduğu gibi bir af furyası başladı, aldı başını gidiyor, namuslu dürüst vatandaş ise ödediği tüm vergileri geri istiyor..

    Dürüst olmak suç mu ? diye soruyor..

    Benim aracımda OGS var maaşıma endeksli geçtiğim tüm oto yollarda anında parası tahsil ediliyor. Oysa otoyollardan kaçak geçiş yapan bunu huy haline getirenlere af geliyor bu adalet mi ? .. ben enayimeyim ? bu nasıl bir adalet !

   Eğer adaleti sağlayacaksanız : Benim ödediğim tüm paraları geri verin 5 yıl sonra seçimden önce ben size yeniden yatırayım..

   Otoyol paran yoksa : eski yoldan git , kaçak geçiş yapmak zorunda değilsin, Tanker ve tehlikeli madde taşıyanlar o yolları kullanıyor.. sende oradan git..

   Bağ-Kur, SSK , Geçici vergi, Peşin vergi, KDV , Gelir Vergisi tüm vergileri gününde ödüyorum, ödemeyen uyanıklar ise : Her seçim dönemi olduğu gibi afla ödüyor, biz enayi vatandaş olduk ! adalet mi ? bu ? , Nasıl bir adalet bu ?

    Uzaklara gitmeyeceğim: Kahramanmaraş’ta iş yapıp ekmek yemeye çalışan müteahhit , plan proje yaptırıyor, belediye harçlarını yatırıyor, vergisini SSK yatırıyor, kanuni tüm sorumluluklarını yerine getiriyor.. inim inim inliyor ekmek yemeye çalışıyor.. devletimiz buna ödül vermesi gerekirken, defterlerini inceliyor olmadı bir de ceza yazıyor.. gelen vuruyor giden vuruyor.. sonra , sonrası malum..

    Diğer bir sahtekar müteahhit sözde müteahhit , hırsız, hiçbir kanuni sorumluluğunu yerine getirmiyor, plan yok, proje yok, kaçak inşaat yapıyor, sonra af çıkıyor ve buradan daire alanlar bedava ev sahibi oluyor, o hırsız servet sahibi oluyor !.. hırsızdan ev alan ucuza aldım diye seviniyor, hırsız seviniyor..  burada adalet nerede kalıyor..!

    İmar Barışı imiş : Fazla metre kare yapan, mescit toplantı odasını dükkana katıp satan, iki kat bodurumdan fazla çıkaran, olmadı üç kat üste fazla yapanlara af, dürüst müteahhitlere ceza böyle bir adalet olamaz !

    Sabah gazetelere bakıyorum: Başlık

    Krediye indirim, OGS Cezasına Af

    Sevgili hükümetim : Bu nasıl bir adalet ? böyle bir adalet olur mu ?

    Dürüst müteahhit arkadaşımız diyor ki : “ Benim ödediğim tüm vergileri kanuni harcamalarımı geri verin, 5 yıl sonra seçimden önce ben size aynen iade edeyim ki adalet yerini bulsun ! diyor ve bunlarda hakkını istiyor..

    Biz vergimizi , Bağ-Kur ve SSK ‘mızı gününde ödüyoruz, devlette borç yapmamak için aç kalıyoruz, perişan yaşıyoruz ama devlette olan borcumuzu ödüyoruz.. Devlet ise her seçim öncesi bizi cezalandırıyor.. hırsızlara af çıkarıyor.. böyle devlet olur mu ?

     Hükümet ve Devlette sesleniyorum: Yahu siz devletsiniz, borcunu vermeyeni icra ile alırsınız , hırsız ve sahtekarlara alkış tutup, bizim gibi vatanını seven vergisini gününde ödeyen insanları niye cezalandırıyorsunuz ? bu adalet mi ? , ben burada adalet göremiyorum, hey sevgili devletim ! adalet nerede ?.. biz adalet istiyoruz..!

    Adam 4 yıl su parası ödemiyor: Belediye Seçimleri öncesi veya hemen sonrası yeni başkana gaz verilerek faizlere af yeni yapılandırma adı altında af çıkıyor olan bizim gibi vatanını milletini seven  : borcunu gününde ödeyen vatandaşa ceza kesiliyor..

     Gün hırsızların günü: Türkiye de yaşıyorsan hırsız olacaksın, sahtekar olacaksın, bu ülkede dürüst vatandaşın yaşama hakkı yok.. onlara ceza var ceza..!

     Sevgili devletim: bir af da mahkumlara çıkarın, herkes dışarı çıksın, gardiyanları da emekli edin, cezaevlerini kapatın, arsalarını satın,  inanın çok kar edersiniz !..

     Ne personel maaşı , ne cezaevi gideri , tümü ile karlı bir iş olur: Vatandaş mahkum yakınları diyor ki : bir Af Af Af Af af istiyorum cezaevinde ne kadar tutuklu varsa hepsini çıkarın ülkemizi kara geçirelim (!)

     Bu ülkede akıllı olup yaşamak çok zor !

     İyi günler..