Ak Parti’nin genç Milletvekili aday adayları arasında yer alan başarılı Genç İşadamı İsa Akkaya, gazetemize yaptığı açıklamasında: “16 Yıldır ülkemize hizmetleriyle destan yazan Ak Kadrolarda yer almak, Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olabilmek için milletvekili aday adayı oldum” dedi.

AK Parti’nin 16 yıllık iktidarında Türkiye’nin hızla geliştiğini söyleyen Akkaya;  “Sağlıkta, ulaşımda, ekonomide vs. her alanda yapılan reformlar Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetleridir. Ülkemiz adeta çağ atladı. İnsanımızın gelir seviyesi arttı, yaşam standartları yükseldi.

Bu gün hızla geliştiğimizi gören içte ve dıştaki hainler dört bir taraftan saldırmaya çalışsa da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde hepsinin tuzakları boşa çıkıyor.

Evet, Cumhurbaşkanımız bir dünya lideri. O milletine sahip çıkıyor, milletimiz de kendisine sahip çıkıyor. Ben de milletin adamı Cumhurbaşkanımıza kutlu yolculuğunda yol arkadaşı olmak istiyorum. ” dedi.

24 Haziran Seçimlerinin önemine de değinen Akkaya: “Yeni bir sistemle yönetileceğiz. Bu ülkemiz için bir milat. Vesayetin ortadan kalktığı, bağımsız bir yargıya ve ileri demokrasiye adım atacağız.  Hainleri bertaraf edip, hızla gelişen, dünya ülkeleri ile yarışan bir ülke olacağız.  2023 hedefine daha hızlı ulaşacağız.  Üreten, güçlü Türkiye için, bu kutlu yolda bende varım. TBMM çatısı altında ülkeme ve şehrime hizmet etmek istiyorum” dedi.

Akkaya; “Milletvekili sıralamasında yer alsam da alamsam da, listede sıralamam neresi olursa olsun, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  ve partimizin kutlu yürüyüşü için yılmadan yorulmadan çalışacağım” diyerek konuşmasını tamamladı.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İSA AKKAYA

1991 tarihinde Kahramanmaraş’ta doğdu.  İlk orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı.  

Ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu.

Mezuniyetin akabinde İngiltere’nin Başkenti Londra’da 2 yıl süreyle yabancı dil eğitimi aldı.

Ardından Kahramanmaraş’ta halen faal olan AK Eray Tekstil Makina Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şti’de Yönetim Kurulu Üyesi (Tekstil Makineleri Yedek Parça Satış Mağazası), Centeks Makina Antrepo Tekstil Lojistik Gıda Ambalaj Sanayi’nde Yönetim Kurulu Üyesi faaliyet göstermekte.

İş ve yabancı dilini daha da ileri seviyeye taşımak için 30’dan fazla Çin, İtalya, Dubai, Almanya, İngiltere, Fransa, Fas, Çekoslovakya… gibi daha birçok ülkede bulundu.

İyi derece de İngilizce bilen Akkaya, evli ve 1 kız çocuğu babası.

 

Editör: Haber Merkezi