Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Cumhur İttifakı’nın ve Partisinin başarısı için seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kamuoyunda en iyi seçim kampanyasını yürüten ve sandıktan güçlü bir şekilde çıkacağı düşünülen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ertuğrul Doğan, özverili çalışmasıyla takdirleri üzerinde topluyor.

Güçlü ve başarılı teşkilatçılığı ile tanınan Başkan Doğan, seçmene Cumhur İttifakı’nın önemini anlatırken, bir yandan da MHP’nin TBMM’de çoğunluğu sağlamasının ülkenin geleceği için şart olduğunu anlatıyor.

İçte ve dışta Türkiye düşmanların fırsat kolladığını belirten Doğan, 24 Haziran Seçimlerinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Her seçim yeni bir seçimdir, yeni bir umuttur. Ancak, ülkemizin içerinde bulunduğu şu durumda 24 Haziran Seçimleri Türkiye’nin kaderini belirleyecek seçimdir. Hainler pusuda Cumhur İttifakı’nın seçimi kaybetmesini bekliyor. Onlara fırsat vermeyeceğiz.  Çünkü Cumhur İttifakı, Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin simgesi. Çünkü Cumhur İttifakı’nın ruhunda Kızıl Elma ülküsü vardır. İşte bu yüzden Cumhur İttifakı’nın mimarı Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin izinden gideceğiz. Ülkemizin bekası için Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı’nın millet nezdinde büyük destek gördüğüne dikkat çenek Doğan; “Bazı yalan anketler var, bunlara kanmayın. 24 Haziran’da son sözü aziz milletimiz söyleyecek ve ilk turda çok güzel bir sonuçla Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçecek” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkenin teminatı olduğunu ifade eden Doğan, mecliste MHP’nin güçlü olması gerektiği vurgusunu yaparak; “Birbirinden donanımlı, vatansever milletvekili adaylarımıza destek istiyorum. Neden mi? En yakın örneği 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşadık. FETÖ Papazının ve örgüt üyelerinin ülkemizi kaosa sürüklemek için yaptığı hain darbe girişimini önlemek için son nefesine kadar önce Cenab-ı Allah sonra asil Türk Milleti diyen, genel merkezi de karargah olarak kullanan Devlet Beyimdir. Otuz altı milletvekili ile hem devletimizi hem de Tayyip Beyi korumuştur. Çünkü biz ülkücülerin aldığı terbiye, cumhurbaşkanımız kim olursa olsun devletin başıdır, canımız pahasına da koruruz.  Şimdi de terör belasının kökünü kazımak için Meclisi Devlet Beye ve MHP Milletvekillerine emanet etmemiz gerekiyor. Öyleyse Cumhurbaşkanlığında “Evet” mührünü Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde de Üç Hilal’e basacağız” dedi.

Milletvekili adaylarına halkın büyük teveccüh gösterdiğini de söyleyen Doğan; “Bu seçimde Türkiye’de ve Kahramanmaraş’ta MHP büyük başarı ile çıkacak” diyerek konuşmasını tamamladı.   

 

 

Editör: Haber Merkezi