Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler için milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Partililerin yoğun katılım sağladığı toplantıda Saadet Partisi İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, Milletvekili Adayları gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran öncesi Saadet partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, Muhterem il müfettişim, kıymetli ilçe başkanlarım Saadet Partimizin çok değerli adayları, iyiliğin, adaletin, güzelliğin tesisi için gece gündüz çalışan dava kardeşlerim, Azim, gayret ve fedakârlık timsali hanımefendiler, beyefendiler, toplantımıza katılan Basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı sevgili gençler, Hepinizi hürmetle muhabbetle selamlıyorum. Evvela bu seçimin Kahramanmaraş’ımıza, ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini cenabı haktan niyaz ediyorum.  Bugün burada “Türkiye Vizyonu”muzu ve adaylarımızı aziz milletimize sunmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Biz Saadet Partili olarak bu hayati önem taşıyan görevi biliyoruz ve sorumluluğumuzun bilincinde hareket ediyoruz. Her eli tutacağız. Her yüreğe dokunacağız. 80 milyonu kucaklayacağız. İnşallah, 25 Haziran sabahı yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Saadet Partimizin kadroları yaşanabilir bir Türkiye için yola çıkıyor. Türkiye milli görüş ile güldü, yine milli görüşle gülecektir. Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin ülkemize, milletimize, partimize ve Kahramanmaraş’ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

İl Başkanı Pınarbaşı’nın konuşmasının akabinde ülke gündemindeki problemleri Millî Görüş çizgisinde değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Milletvekili adayı Ökkeş Narlı; Saadet Partisi, işçinin, memurun, emeklinin, asgari ücretlinin yüzünün güldüğü müreffeh bir mazinin adıdır.  Saadet Partisi kadroları, siyaseti Mal ve ikbal için değil, Şan ve şöhret için değil, Makam ve mevki için hiç değil, Allah rızası için yapan bir kadrodur. Bu kadro kimseye tuzak kurmaz. Kimseye kumpas yapmaz. Kimse ile gizli kapaklı işlerde bulunmaz. Bu kadronun tek bir derdi vardır, o da bu ülkeye, bu millete olan aşkıdır, sevdasıdır” şeklinde konuştu.

 

Seçimlerde Cumhurbaşkanı adaylarının Temel Karamollaoğlu olduğunu ve Kahramanmaraş milletvekili adaylarının Ökkeş Narlı (Tekstil Mühendisi), Vahap Karpınar (Öğretmen) İshak Köroğlu (İş Adamı), Sultan Kamalak (Ev Hanımı) Cihat Dinler (Yönetici), Mansur Özcan (Tekniker), Burak Doluzengin (Avukat), Ahmet Zor (Serbest) olduğunu bildiren İl Başkanı Pınarbaşı, seçimlere sıkı bir çalışma ile gireceklerini de belirterek adayları basın mensuplarına tek tek tanıttı.

 

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekiminin ardından aday tanıtım toplantısı sona erdi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi