Güncel

Ağustos Fuarı’nda Türkoğlu Standına Büyük İlgi

Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nda Türkoğlu Belediyesi’nin standı büyük ilgi görüyor.

9 Ağustos’ta ziyaretçilerine kapılanı açan Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Fuarda Türkoğlu Belediyesi’nin standı ise en fazla ilgi gören stantlar arasında yer alıyor.

Türkoğlu Belediyesi standında her gün ilçeye özgü, çiftçilerin ürettikleri organik ürünler ziyaretçilere dağıtılıyor. İlçede üretilen çilek, üzüm, Antep fıstığı, ay çekirdeği vs. ürünler ücretsiz ikram edilen ürünler ziyaretçilerden tam not alıyor.

Türkoğlu’nun değerlerini adeta fuara taşıyan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Karaca, fuarların tanıtıma ve ekonomiye katkısının önemine vurgu yaptı.

Fırsat buldukça ziyaretçilere bizzat kendisinin de ürünleri ikram ettiği Başkan Karaca; “Fuarın tekrar açılmasının şehrimiz adına büyük bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda yıllar sonra şehrimizi geleneksel fuara kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür ediyoruz.

Bizde Türkoğlu Belediyesi olarak fuarda yerimizi aldık. İlçemizde çiftçilerimin ürettiği organik ürünleri burada hemşehrilerimize ikram ediyoruz. İlçemizi her yönüyle tanıtmaya kalkındırmaya gayret edeceğiz” dedi.

Fuarların önemine de değinen Başkan Karaca; “Fuarlar tanıtım ve ticaret hacmimin artması adına önemli organizasyonlardır. Gerek yurt içi gerekse de uluslararası fuarlarda, firmalar ürünlerini tanıtır ve yeni iş anlaşmaları yaparlar. Yeni fikirler, yeni ufuklar açar.

Belediye olarak, ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacak başka fuarlara da mümkün olduğunca katılım sağlayacağız” diye konuştu.

İkramların yanı sıra misafirperverliği ile de dikkat çeken Türkoğlu Belediyesi standına gelenler, Başkan Karaca’ya ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.