Bölge, 6 Şubat depremleri sonrasında hasar tespiti açısından en güvenli bölgelerden biri olarak seçilmiş olup, kulüp nezih bir ortamda faaliyet gösteriyor.

Andırın’da Ana Arterler Yenileniyor Andırın’da Ana Arterler Yenileniyor


Uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve deneyimiyle dikkat çeken Filozof Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü, geniş bir hizmet yelpazesine sahip olmanın yanı sıra teknolojinin avantajlarından da yararlanarak hedeflerine doğru ilerliyor. Çözüm odaklı vizyonları sayesinde kısa sürede en popüler kulüpler arasında yerini alan kurum, sürekli kendini yenileyerek ilerlemeyi amaçlıyor.

Yeni adresinde gerekli hijyen ve güvenlik önlemlerini alarak hizmetlerine kesintisiz devam ediyor.
2-6 yaş arası çocuklar için gündüz bakım evi, 6-12 yaş arası çocuklar için ise çocuk kulübü olarak hizmet veren kurum, eğitim ve eğlenceyi bir araya getirerek çocuklara fayda sağlıyor. Spor ve sanat alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde çocukların yeteneklerini geliştirmesine destek oluyorlar.
Kurum müdürü Yeter Çiriş Dama, kurumlarının çocukların eğitimine katkı sağlamanın yanı sıra eğlence odaklı bir merkez olduğunu belirtiyor. Yaz dönemi kayıtlarının başladığını duyuran Dama, 24 Haziran - 6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yaz dönemi için erken kayıtların 24 Haziran'a kadar devam edeceğini ifade ediyor. 


Veliler ve öğrencileri güvenli, keyifli ve öğretici bir ortamda ağırlayacaklarını belirten Dama, kayıt için 05444464679 numaralı hattı arayarak ön kayıt işlemlerine başlanabileceğini söyledi.

Editör: Melek Özgür