Özçakmak, “Başta genel başkanımız Osman Kaya ve genel başkan yardımcılarımıza teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Görev yaptığı sağlık camiasındaki sorunlara yakın ilgisiyle dikkat çeken Özçakmak, “Her daim istikrarlı, hakkaniyetli ve eşit bir sendika anlayışıyla çalışıyorum. Kahramanmaraş Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapmakta olup, çalışma arkadaşlarımla birlikte sağlık hizmeti sunmaya devam ediyorum” ifadesini kullandı. 

Özçakmak, sendika yönetim kadrosunun da aynı şekilde çalışarak gece gündüz hak mücadelelerine devam ettiğini belirtti.

"Siyasetsiz sendikacılık anlayışını benimseyerek, mücadelemize devam edeceğiz" diyen Özçakmak, “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Biz, Genç Sağlık Sendikası olarak susmak için değil, mücadele etmek için varız” dedi.

Başkan Toptaş; Gazilerimiz, Milletimizin Onur Ve Gurur Kaynağıdır Başkan Toptaş; Gazilerimiz, Milletimizin Onur Ve Gurur Kaynağıdır

Mali ve özlük hakların iyileştirilmesi ve daha huzurlu bir çalışma ortamı sağlanması adına mücadele edeceklerini ifade eden Özçakmak, Kahramanmaraş’taki tüm yetkileri alacaklarını belirtti. 

Özçakmak, “Osman Kaya başkanımızın toplu sözleşme masasında bize destek veren tüm teşkilatımıza teşekkürlerimi sunarım” diyerek sözlerini tamamladı.

(SON-

Editör: Melek Özgür