Magazin

İş İnsanı Cezmi Gonca’dan Şehit Çocuklarına Vefa

Gonca Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Gonca, katıldığı canlı yayında şehit çocuklarından kurs ücreti almayacaklarını duyurdu.

Gazeteci Neşe Yıldızhan ve Feyza Küçükdağlı’nın hazırlayıp sunduğu Kent Kulisi Magazin Programına konuk olan Gonca Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Gonca, yaptığı açıklamalarıyla izleyicilerin takdirini topladı.

Sohbet tadında geçen programda, sürücü kurslarının çok önemli bir görev üstlendiklerine dikkat çeken Genç İş İnsanı Cezmi Gonca, trafikte “Ben değil, biz varız” kavramının özellikle altını çizdi.

Sürücü adaylarının dikkat etmesi gereken konuların ve trafikte yaşanan aksaklıların da konuşulduğu, sokak röportajlarının yanı sıra Cezmi Gonca’nın anlattığı anıları da gülümseterek programa damgasını vurdu.

CEZMİ GONCA; “ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Şehit çocuklarından kurs ücreti almayacaklarını da açıklayan Genç İş İnsanı Cezmi Gonca; “Bu vatan için seve seve canını veren aziz şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak boynumuzun borcu. Biz de elimizden geldiğince daima şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız. Ayrıca Kurs Merkezimizde Şehitlerimizin çocuklarından kurs ücreti almayacağız” dedi.

Cezmi Gonca, yaptığı anlamlı açıklamasıyla tüm izleyicilerin gönüllerini fethetti.

Bu özel yayının tekrarını aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=W0e4iT_IEoY&t=1007s