Kahramanmaraş'ta Kadınlar Doğayla Buluştu Kahramanmaraş'ta Kadınlar Doğayla Buluştu

Alınan bilgiye göre; Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, 16-23 Eylül 2024 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen operasyonel faaliyetler kapsamında önemli başarılar elde etti. Bu operasyonlar, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda yürütüldü.
Yapılan operasyonlarda, çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan toplam 62 şahıs yakalanırken, uyuşturucu madde ticareti yapan 5 kişi ve ikamet ile iş yerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 17 kişi de gözaltına alındı. Yakalanan toplam 84 kişi adli mercilere sevk edildi ve 33 şahıs tutuklandı.
Operasyonlar sırasında; 132,55 gram Metamfetamin, 29,36 gram Esrar, 260,24 gram Sentetik Kannabinoid, 306 adet Sentetik Ecza, 11 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Ayrıca trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan durumlarla ilgili de geniş bir çalışma yapıldı. Bu kapsamda, trafik ekipleri tarafından: 130 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 82 araca abartı egzozdan, 566 şahsa sürücü belgesiz araç kullanmaktan işlem yapıldı.
 

Editör: Melek Özgür