Kahramanmaraş

Kayıran; Türkiye’yi Kucaklayan Bir Parti Olacağız

Fatin Rüştü Kayıran; “akıl, ahlak ve adalet temelleri üzerine kurulacak bir patiyiz ve Türkiye’yi kucaklayacağız.”

Yavuz Ağıralioğlu başkanlığında kurulacak yeni partinin Kahramanmaraş ve Adıyaman Bölge Koordinatörü Fatin Rüştü Kayıran beraberinde Ejder Odunkıran ve İbrahim İmalı Maraş Özgür Haber Gazetesi Sahibi Neşe Yıldızhan’a ziyarette bulundular. 
Ziyarette partisinin kuruluş çalışmalarından bahseden Kayıran, 28 Ekim’de resmi başvurunun yapılacağını, kurulduktan itibaren seçime girmeye hazır bir parti olacaklarını belirtti. 
Kahramanmaraş il başkanlığıyla ilgili çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Kayıran, ekiplerinin Kahramanmaraş'taki teşkilatlanma sürecinde aktif bir rol oynadığını ve çeşitli partilerde tecrübeli isimlerle çalışıldığını vurguladı.
Yeni partinin her vatandaşın fikrine, inancına, mezhebine, meşrebine saygı gösteren bir yapıda olacağını vurgulayan Kayıran, birçok ilde belirlenen il başkanlarının çalışmalarına hız verdiğini ve teşkilatlanmanın geniş bir tabana yayılacağını Türkiye’yi kucaklayan bir parti olacaklarını belirtti.
Siyasetin dilinin kirlendiğine de dikkat çeken Kayıran; “Biz Genel Başkanımız Yavuz Ağıralioğlu liderliğinde siyasete kalite getireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, adalet, ahlak ve akıl öncelikli politikalar üreteceğiz” dedi.