24 Haziran Seçimlerinin tadı tuzu yok !..

     Hele biz gazeteciler için hiç tadı yok, heyecan yok, bereket yok..

     Sahada koşanlar : Muhalefet partileri , kısmı ise MHP olup, seçimin sonu görülüyor gibi bir durum var ortada.. tabi önümüzde 25 gün gibi bir zaman var çok şey değişe bilir ama acı gerçek böyle.. acı acı gidiyoruz..

     Cumhur ittifakında MHP var gücü ile çalışırken, Ak Partiden ses yok..

     Muhalefetin İttifakı : CHP, SP ve İp var gücü ile sahada aslında bir ayden beri sahada çalışıyorlar.. gecesini gündüzüne katıyorlar..

     Ak Parti bu seçimde oyunu düşürmek istiyor olmalı ki bugüne kadar bir tek çalışma yok..

     Seçim kazanmış Kahramanlar gibi, iftar yemekleri için : vatandaşın evlerine  giden Ak Partili vekil adayları bugünden başlayarak en fazla 24 eve daha giderek birer aile gönüllereler ama oda seçim kazanmaya yetmeyecektir.., bir eve iftara giderek seçim kazanacaklarını sanıyorlar..!

     Bir eve iftar yemeğine gidilerek: Listeye olan tepki azaltılacaksa buyurun gidin..

     Bir eve iftar yemeğine gidilerek : Afşin ilçesindeki tepki azalacaksa buyurun gidin..

     Bir evdeki iftar yemeğine gidilerek: Elbistan da ki tepki ortadan kalkacaksa buyurun hep beraber iftar yemeğine gidelim..

     İftar yemeklerine giderek : FETÖ mağdurlarının işine geri dönüşünü sağlayacaksak onların gönüllerini alacaksak buyurun gidin..

     Belediye başkanları, Ak Partili Milletvekili adayları bir vatandaşın evine giderek, orada çekilen resimleri Facebook da paylaşınca , sosyal medya denen bilgi kirliliği demiyor, bilgi çöplüğünde paylaşılarak mesele çözüleceksek buyurun gidin.. bol bol resim çekinin, ama sofrada el bombası, uçan daire, çocuk patiği eksik olmasın !.. paylaşın kardeşim paylaşın !..

     Bir ay kadar önce yazmıştım: Bu yazımı iyi okuyun, sakın atmayın, gazetede kesip saklayın,  internet ortamında kopyalayın saklayın, 25 Haziran 2018 Pazartesi görüşelim.. diye.. bugün diyorum ki : Pazartesini beklemeye gerek yok akşam saat 22 00 gibi görüşelim dostlar..! gerçekleri görmek istemiyorsanız gösteriler !..

      Çünkü dost acı söyler..

      Beyler benim gördüğüm, seçim gümbür , gümbür giderken, vekil adaylarımızın bir bölümü o televizyon kanalı senin bu televizyon kanalı benim diyerek koştukları gibi, o tv kanalında çıkacaklarını da cep telefonlarına mesaj olarak atmaktadırlar..

      Bilemedikleri şu ki : Mübarek Ramazan ayındayız, iftar yemeği var, sonra teravih namazı var, biraz dinlenip gözünü sahur için açacaksın ki : süre çok kısa öyle televizyon izlemeye çok da zaman yok.. izleyende yok..

      Ak Partinin gözden kaçırdığı diğer bir husus ise :         

      18-26 yaş aralığı gençlerin ne yapacağı belli değil.. Ak Parti iktidara geldiğinde 10 yaşında çocuk olan bu kişiler bugün 26 yaşında ve neyin ne olduğunu bilmiyor ?

      Bu gençler, SSK hastanesinde ilaç kuyruklarına girmedi, okul kitapları almak için kitapçı kitapçı dolaşmadı.. Bu gençler, Tüp, Yağ ,Şeker kuyruklarında çile çekmediler..

      18- 30 yaş arası gençler : yokluk görmediler.. Otobüs ile seyyahtı bile görmediler onlar uçak gençleri ve bizim Ak Parti iktidarından önce ne çektiğimizi bilmiyorlar..

      16 yıllık Ak Parti iktidarında : bir eli yağ da bir eli börek de, balda büyüyen gençler hiçbir şeyin farkında değil.. Macera arıyorlar..!

      Benim gördüğüm : Muhalefetin ittifakının :” Tayyip gitsin” sloganına hemen uyum sağlıyorlar.. Sosyal Medya da Muhalefetin yıkım siyasetine alkış tutuyorlar..

      Oysa : 18 yaşında seçme ve seçilme hakkının kendilerine Ak Parti tarafından verildiğinin bile farkında değiller..

      İstanbul 3. Hava limanı, Osman Gazi Köprüsü, Çanakkale Köprüsü, 3. Köprü ve diğer yatırımların yanlış ihale yapıldığını bu sebeple biz bunları durduracağız iptal edeceğiz diyen muhalefetin sözlerine hemen kanıyorlar.. alkışlıyorlar..

      Yerli otomobil, Nükleer Santral ve yerli savunma sanayine, yerli üretim ve milli olmaya karşı yapılan kampanyaya alkış tutuyorlar..

      Niye okumadık, okumayı sevmiyoruz, anne ve babamız da doğruları anlatmıyor..

      Ak Parti : kapı kapı dolaşıp bu hizmetlerini neyin ne için yapıldığını, anlatması gerekirken Ak Partili vekil adayları iftar yemekleri için kapı çalmaya devam ediyorlar..

      Vekil adaylarımıza sesleniyorum: Buyurun bize de iftara gelin, kapımız ve soframız açık fazla yorulmayın , kime gidelim diye ev aramayın !.. yalınız bir şartla ben evimde resim çektirmem !..

      Yağ bal mı ? olur !, yoksa kuru soğan- bulgur pilavımı olur o da kaderinize diyorum, buyurun bizim eve de iftara gelin diyorum (!) ..

      Hayırlı Ramazanlar