Kahramanmaraş’ın ilk devlet destekli koleji ünvanına sahip olan, Özel Teknokent Koleji; öğrenci ve veliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Devlet Desteği sayesinde isteyen her veli çocuğunu özel okula, koleje gönderebilecek ve böylece de her öğrenci özel okulda okuyabilecek.

MUFA Eğitim Kurumları A.Ş. kurucuları Fahri KILINÇ ve Murat GEMCİ tarafından Kahramanmaraş eğitimine kazandırılan Özel Teknokent Koleji, öğrenci ve veliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Eğitim Koordinatörü Davut BAYAZIT uzun bir hazırlık döneminin ardından Özel Teknokent Koleji’nin 2024-2025 Eğitim-öğretim dönemine hazır olduğunu ve yaklaşık beş yıldır Kahramanmaraş eğitimine hizmet ettiğini söyledi.

Teknokent Koleji sayesinde her öğrenci özel okulda okuyabilecek

KSÜ Resim ve Müzik Bölümü Sınavları Sona Erdi KSÜ Resim ve Müzik Bölümü Sınavları Sona Erdi

2024-2025 Eğitim-öğretim sezonunda okullarına kayıt yaptıran öğrencilerin eğitim ücretinin tamamının dört yıl boyunca devlet tarafından karşılacağına vurgu yapan BAYAZIT, “velilerin bir eğitim sezonu için sadece öğrencilerinin kişisel ihtiyaçları için ücret ödediklerini belirterek, böylelikle Devletimizin sayesinde tüm öğrenciler Özel Okul, Kolej eğitimi alabilecek ve isteyen her velide çocuğunu özel okula, koleje gönderebilecek” dedi.

Teknokent Kolejinde öğrenciler ücretsiz olarak Üniversite Sınavına da hazırlanacak

“Teknokent Koleji’nde okuma fırsatı elde eden öğrencilerin lise müfredatı yanında teknolojik derslerde göreceğini ve aynı zamanda 9.sınıftan itibaren üniversite sınavlarına hazırlanma imkanına sahip olacağını, amaçlarının üniversitelerdeki mühendislik fakültelerinin alt yapısını oluşturmak olduğunu belirten Eğitim Koordinatörü Davut BAYAZIT, öğrencilerin disiplinli bir ortamda, dört yıl Devlet Destekli olarak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Programı eğitimi görme şansı bulacağını kaydetti.”

Kahramanmaraş Özel Teknokent Koleji’nde 33 derslikte eğitim verdiklerinin altını çizen Eğitim Koordinatörü BAYAZIT, “Teknokent Koleji’nin Kahramanmaraş eğitimine ayrı bir ivme kazandırdığını ve Kahramanmaraş’ta devlet destekli ilk kolej olduklarını, 18-24 kişilik sınıflarda pedagojik esaslara dayalı olarak eğitim verdiklerini ,bu eğitim döneminde de okula sadece 9.10.11.sınıf öğrencilerini kabul ettiklerini, bu vesileyle de gösterilen yoğun ilgi ve alakadan dolayı Kahramanmaraşlı hemşerilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Editör: Melek Özgür