Başkan Erkan Gürbüz’den Güreş Festivaline Davet Başkan Erkan Gürbüz’den Güreş Festivaline Davet
Dulkadiroğlu Belediyesi’nin tahsis ettiği Yalnız Ardıç  Bungalov Evleri ve Kamp Merkezi’nde  düzenlenen moral yemeğinde yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve sponsorlar bir araya geldi.  Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı  Yılmaz Terliksiz, bu buluşmanın takımın motivasyonunu arttırdığını vurgulayarak, Muşspor deplasmanına moralli gitmek istediklerini belirtti.
Başkan Yılmaz Terliksiz, yaptığı açıklamada, sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini dile getirerek, "Lige Muşspor deplasmanı ile başlıyoruz. Takımımıza takviyeler yaptık, altyapıdan genç oyuncular aldık ve transfer sezonunun son gününe kadar birkaç oyuncu daha kadromuza katmayı planlıyoruz" dedi. Terliksiz, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sponsorlar arasındaki birlik ve beraberliğin, takımın sezon öncesi moralinin yüksek tutulmasına katkıda bulunduğunu belirtti.

Yemeğe katılan Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ekrem Karaoğlan ile takımın sponsorlarına teşekkür eden Terliksiz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’a verdikleri destekten dolayı minnettarlığını ifade etti. Terliksiz, "Fırat Başkanımız bize tesisleri açtı, Hanifi Başkanımız otobüs tahsis etti, Mehmet Akpınar Başkanımız da kamp yerimizi sağladı. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Başkan Terliksiz, kamp yaptıkları Yalnız Ardıç Tesisleri'nde kalma sürelerinin dolduğunu hatırlatarak, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar'dan birkaç gün daha tesislerin kendilerine tahsis edilmesi yönünde talepte bulundu. Terliksiz, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel bize Belediye Spor Tesislerini vermişti, ancak oradaki tamirat henüz bitmedi. Şu anda Muş deplasmanından dönüp kalacak bir yerimiz olmayabilir. Başkanımız Mehmet Akpınar’dan 10-12 gün daha burada kalmamıza izin vermesini rica ediyorum" ifadelerini kullandı.Kahramanmaraşspor, Muşspor deplasmanı öncesi moral yemeği ile motivasyonunu artırırken, Başkan Terliksiz, birlik ve beraberlik içerisinde, lige güçlü bir başlangıç yapmayı amaçladıklarını belirtti.
Editör: Melek Özgür