• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 %
  • BITCOIN 67.177 %0.91
  • ETHERIUM 3.130 %0.42
17°
1 gün önce Güncel

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde silah ticareti operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

1 gün önce Sağlık

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) tarafından Hemşirelik Haftası dolayısıyla “Hemşirelerimiz Geleceğimiz” temalı program düzenlendi.

1 gün önce Kültür & Sanat

Büyükşehir Belediyesi, 18 Mayıs Cumartesi günü Piazza AVM’de Dekoratif Ahşap Boyama Atölyesi düzenleyecek. 14.00 – 18.00 saatleri arasında düzenlenecek atölyeye tüm vatandaşlar davet edildi.

1 gün önce Sağlık

Kahramanmaraş’ın sağlık merkezi Özel Sular Akademi Hastanesi, 12-18 Mayıs Hemşireler Günü ve Haftasını, çeşitli etkinliklerle kutladı.

1 gün önce Güncel

Kahramanmaraş’ta yaşanan zincirleme kaza sonucu 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

1 gün önce Güncel

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

1 gün önce Eğitim

Kahramanmaraş Proje İmam Hatip Ortaokulu ve Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, 5. sınıf öğrencileri için kabul sınavı başvurularını almaya devam ediyor.

1 gün önce Güncel

Kamu Birliği Konfederasyonuna bağlı Genç Eğitim Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Kamuran Arık, Genç Eğitim Sendikası Genel Merkezi Yönetim Kurulu kararıyla Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı.

1 gün önce Güncel

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Mağralı Mahallesi'nde dün gece meydana gelen kavgada gece bekçisi bıçakla yaralandı.

1 gün önce Güncel

Büyükşehir Belediyesi ve DOĞAKA iş birliğiyle şehre kazandırılacak Sosyal Girişimcilik Merkezi’nin imzaları atıldı. Başkan Görgel, “Sosyal girişimcilik anlamında vatandaşlarımızın eğitim ve kendilerini geliştirme sürecini kapsayan bir proje. Şehrimize ve hemşehrilerimize çok faydalı olacağına inanıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.