Kahramanmaraş’ta Tarihi Bilardo Şampiyonası Düzenlendi Kahramanmaraş’ta Tarihi Bilardo Şampiyonası Düzenlendi

Yaz sezonun gelmesi ile birlikte, Yaz Spor Okulu’nda 5 -18 yaş aralığındaki çocuklara ve gençlere yönelik hem spor yaparak fiziksel gelişimleri hem de gönüllerince eğlenmeleri için Futbol, Voleybol, Basketbol, Yüzme, Oryantring, Güreş, Taekwondo ve Wushu gibi branşlarda ücretsiz bir şekilde eğitimler verilecektir. 


Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca törende yaptığı konuşmada; “6 Şubat’ta asrın felaketini yaşadık, ailemizi, eş-dost akrabalarımızı, evlerimizi kaybettik, deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.  


Asrın felaketinden sonra zor zamanlar geçirdik, özellikle gençlerimiz sosyal anlamda büyük eksiklikler yaşadı, bizler de bu eksikliği gidermek adına, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte Yaz Spor Okulu programını başlattık. Gençlerimizin yaz aylarını verimli geçirip eğitim öğretime daha zinde başlamaları ve yeteneklerini keşfetmeleri için 8 branşta hazırlıklar yaptık.

Ayrıca spor yaparken kullanabilecekleri şort, bone ve formaları belediye olarak biz hediye ediyoruz. Spor yapmak isteyen İlçemiz gençleri için yaz okuluyla başlayan çalışmalarımız gençlerin kötü alışkanlıklardan korumak için farklı alanlarda sportif faaliyetleri arttırmaya devam edeceğiz. Yaz Spor Okulu programımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. ” dedi.

Editör: Melek Özgür