Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre yeniden kazandırılan Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, birbirinden renkli etkinlik ve konserlerle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

“Ailecek Fuardayız” temasıyla düzenlenen fuarın yedinci gününde sahne sırası, Türk rock müziğinin sevilen gruplarından Zakkum’a geldi. KAFUM’da gerçekleştirilen konser öncesinde vatandaşlar alana yoğun ilgi gösterdi. Konser alanı, Zakkum’un sahneye çıkmasına saatler kala dolarken, grubun sahneye çıkmasıyla birlikte fuar alanında büyük bir coşku yaşandı.

Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Zakkum, güçlü performansı ve sevilen şarkılarıyla Kahramanmaraşlı müzikseverlere keyifli bir akşam yaşattı. Grubun solisti ve müzisyenleri, sahne boyunca dinleyicilerle de etkileşim kurarak konserin enerjisini yüksek tuttu.

Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Madrigal Coşkusu
Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Madrigal Coşkusu
İçeriği Görüntüle

Sevilen Şarkılar Hep Bir Ağızdan Söylendi

Konserde Zakkum; “Hatıran Yeter”, “Al Gece Yarılarımı Benden”, “Müsaade Senin”, “Dile Kolay Kalbe Değil”, “Gökyüzünde”, “Acıta Acıta”, “Ahtapotlar” ve “Seni Rastgele Sevmedim” gibi grubun sevilen eserlerini seslendirdi. Kahramanmaraşlıların yoğun ilgi gösterdiği gecenin en özel anlarından biri ise “Ben Ne Yangınlar Gördüm” parçasında yaşandı. Grup sustu, binlerce kişi sevilen şarkıyı hep bir ağızdan seslendirdi. Ortaya çıkan görüntüler, fuar alanında duygu ve coşkunun aynı anda yaşandığı unutulmaz anlara sahne oldu.