Kahramanmaraş'ta Otomobil Paramparça Kahramanmaraş'ta Otomobil Paramparça
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, 3 Kasım 2024 tarihinde kapalı nüfus sayımı yapılması gerektiğini savunarak, sınır güvenliği ve toplum huzurunun sağlanması için bu adımın atılmasının elzem olduğunu belirtti.
Tekerek, kapalı nüfus sayımının uygulanmasıyla sınırlarımızdan kaçak yollarla ülkeye girenlerin tespit edilebileceğini ve Türk vatandaşlarının huzurunu bozan kişilerin yakalanması için bir fırsat doğacağını ifade etti.
“KAPALI NÜFUS SAYIMI, TOPLUM HUZURUNU SAĞLAMA FIRSATIDIR”
Tekerek, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun da desteklediği bu önerinin, Türkiye’nin sınır güvenliği ve iç huzurunu korumada önemli bir adım olacağını vurguladı.
Tekerek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“3 Kasım 2024 Pazar günü kapalı nüfus sayımı istiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun önerdiği gibi, kapalı nüfus sayımında sokağa çıkma yasağı uygulanmalı ve sınırlarımızdan elini kolunu sallayarak geçen, Türk vatandaşlarının huzurunu bozan kişiler tespit edilmelidir. Bu sayım, firari suçluların da yakalanması ve adaletin sağlanması için bir fırsat olacaktır.”
Tekerek, iktidarın bu öneriyi dikkate alarak Türkiye'nin güvenliği ve toplum huzuru için adım atması gerektiğini vurguladı.
İYİ Parti Kahramanmaraş teşkilatları olarak böyle bir girişimde gönüllü destek sunacaklarını belirten Tekerek; , "Eğer iktidar Türkiye'nin huzuru gibi bir gündemi varsa, bu çağrıya olumlu yanıt verir ve bizler de gönüllü olarak devletimize hizmet etmeye hazırız" dedi.
Editör: Melek Özgür