MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora’nın himayelerinde, Blueland İşletme Sahibi Mesut Şahitkanat’ın katkılarıyla düzenlenen anlamlı etkinlikle Şehit ve Gazi çocuklarına unutulmaz bir gün yaşatıldı.

Düzenlenen etkinliğe MHP Onikişubat İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ve MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Muhammet Paçacı’nın yanı sıra Kahramanmaraş Şehit ve Gaziler Derneği Yöneticileri ile aileler katıldı.

Blueland Lunapark İşletme Sahibi Mesut Şahinkanat, “Şehitlerimizin emaneti bizim için çok önemli. Emanetlerine her zaman sahip çıkacağız. Onların yüzünü bir gün bile güldürüp, eksikliklerini giderebiliyorsak ne mutlu bize. Bu anlamlı etkinliğimizi MHP Milletvekilimiz Sayın Zuhal Karakoç Dora’nın himayelerinde gerçekleştiriyoruz. Kendisinin özellikle Kahramanmaraş’ta Şehit ve Gazi Ailelerine ayrı bir hassasiyetinin olduğunu biliyoruz. Bu anlamlı etkinlik için de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Görgel’den Andırın’a Yatırım Müjdesi Başkan Görgel’den Andırın’a Yatırım Müjdesi

MHP Onikişubat İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı da; “Bu anlamlı etkinlik Milletvekilimiz Sayın Zuhal Karakoç Dora himayelerinde ve Blueland Lunapark İşletme Sahibi Sayın Mesut Şahinkanat’ın katkılarıyla gerçekleştirildi.

Bu vatan için canını vermekten çekinmeyen Şehitlerimizin ve Gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizim vefa borcumuz. Onların evlatları bizim evlatlarımız. Çocuklarımızın gözlerinin içinin güldüğü bu anlamlı etkinliği düzenleyen Milletvekilimiz Sayın Zuhal Karakoç’a ve katkı sunan Blueland Lunapark İşletme Sahibi Sayın Mesut Şahinkanat’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi