Hem ekonomik hem de konforlu bir tatil planlıyorsanız, Mersin Kızkalesi manzaralı denize sıfır yürüme mesafesinde Mavi Zambak Apart Hotel’de hayalinizdeki tatili gerçekleştirebilirsiniz.

Kahramanmaraş'ta 5 Büyüklüğünde Deprem Kahramanmaraş'ta 5 Büyüklüğünde Deprem

Tüm yılın yorgunluğunu, stresini Akdeniz’in muhteşem sahiline sahip olan Kızkalesi plajında deniz, kum ve güneşin keyfini çıkararak atabilirsiniz.

Mavi Zambak Apart Hotel tam da Kızkalesi’nin büyüleyici manzarasında sizlere konaklama imkanı sunuyor.

Tüm odaları Kızkalesi’ne bakan Hotelde, 1+0, 1+1 ve 2+1 odaları ile tatilcilere seçenek sunuyor.  Ayrıca odalarda ve mutfakta ihtiyacınız olan her şey en ince detayına kadar A’dan Z’ye düşünülmüş. En güzel yanı da her odada bulunan balkonlarda denizi seyretmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Hijyenin en üst seviyede olduğu hotelde, güzler yüzlü ve kaliteli hizmetten memnun kalmamanız imkansız.

Odanızda dinlendikten sonra zaten denize sıfır yürüme mesafesinde olan hotelin tertemiz kendi plajında deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarabilirsiniz.

Eğer siz de hem ekonomik hem de konforlu bir tatil planlıyorsanız Mavi Zambak Apart Hotel ile hemen iletişime geçebilir rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Mavi Zambak Apart Hotel iletişim: +90 535 210 87 04 / +90 324 523 24 15

Editör: Neşe YILDIZHAN