Sağlıklı bir yaşam sürmek için sağlıklı beslenmenin önemi tartışılamaz. Günümüzde insanlar yaş alsa da genç kalmaya özen gösteriyor. Sağlıklı beslemenin en doğru yolu ise bir diyetisyenden destek almaktır.

Kahramanmaraş’ta da sağlığına önem veren, kötü beslenmeye alışkanlıklarına bağlı hastalıklardan korunmak isteyenlerin adresi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Cennet Yaşar oldu.

Luna Klinikte hizmet veren Diyetisyen Cennet Yaşar, danışanlarına sağlıklı beslenmenin reçetesini hazırlarken, son teknoloji Vacu Activ hızlı zayıflama cihazı ile de destek sağlıyor.

Cennet Yaşar, öncelikle sağlıklı beslenmenin aç kalmak olmadığına ifade ederek, sağlık beslenmenin formülünün kişiye göre özel olduğuna dikkat çekti.

Yaşar; “Sağlıklı beslenme, bireylerin yaşına, cinsiyetine, sağlık durumuna, fiziksel aktivite düzeyine ve kişisel tercihlerine göre değişiklik gösterir. Erkekler ve kadınlar için besin gereksinimleri değişiklik gösterebilir. Özellikle kadınların hamilelik, emzirme gibi dönemlerde özel besin ihtiyaçları vardır.

Örneğin diyabet, hipertansiyon gibi hastalıkları olan bireylerin hangi besinleri nasıl tüketmesi gerektiği büyük önem taşır.

Bu yüzden sağlıklı beslenmek için mutlaka uzman bir diyetisyene başvurmak gereklidir” dedi.

VACU ACTIV HIZLI ZAYIFLAMA CİHAZI

Sedef Hastalığı ve Sedef Romatizmasına Dikkat Sedef Hastalığı ve Sedef Romatizmasına Dikkat

Vacu Activ hızlı zayıflama cihazından da söz eden Cennet Yaşar; “Türkiye’de bulunan en iyi kardiyo ve metabolizma hızlandırma cihazıdır. Birçok hastalığın tedavisinde de kullanılan Vacu Active, içerisinde bulunan programlar ile farklı farklı hastalıklara göre programlanmıştır.

Vacu Activ cihazımızın en önemli iki özelliği ise; içerisinde bulunan ve faydasını hepimizin bildiği ozon ve kolajen cihazlarıdır. Bunların yanı sıra radyofrekans ısı dalgaları ile kabinin içini tamamen ısı ile doldurur. Bu özellikle sayesinde vücutta, sağlıklı ve hızlı yağ yakım süreci başlar.

Her bedene ayrı özel kıyafetleri ile danışanlarımızı cihaza hazırlayıp, yine kişiye özel bir şekilde cihaz programlanmasını hazırladıktan sonra seanslarımız başlar. Seanslar 30 dakika sürer, bu süreçte 1500’e yakın kalori yakımı olur ve cihazdan çıktıktan sonra 24 saat boyunca da yağ yakımı süreci devam eder. Aroma Terapi haznesi ile de rahat bir nefes almayı sağlar” diye konuştu.

Sağlık bir yaşam için kendisine ulaşmak isteyenlerin kendisine Luna Klinik’den ulaşabileceklerini belirten Diyetisyen Cennet Yaşar, hızlı kilo vermek isteyenleri de Vacu Actıv hızlı zayıflama cihazı ile de tanışmaya davet etti.

Editör: Haber Merkezi