Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’yı ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar, çalışmalar hakkında bilgi alıp istişarede bulundu.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Aydoğar, partisinin belediye başkanlarına sık sık ziyaretlerde bulunduğunu, çalışmalar hakkında istişare ettiklerini ifade ederek; “Bugün de partimizin Türkoğlu İlçe Başkanı Celalettin Kaplan ile Belediye Başkanımız Mehmet Karaca’yı ziyaret ettik. Belediye başkanımızla durum değerlendirmesi yaptık, çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk.

Yerel seçimlerin üzerinden 3 ay geçti. Belediye Başkanımız Mehmet Karaca göreve başlar başlamaz, çalışmalara başladı. İlçemizin sorunlarını hızlı bir şekilde çözmeye çalışırken, bir yandan da yeni projeleri hayata geçirmeye çalışıyor. Ben inanıyorum ki, Türkoğlu halkına verdiği sözleri bir bir yerine getirecektir. Bizler de her zaman kendisine destek olacağız.

Hem Türkoğlu Belediye Başkanımız hem de partimizin seçilen Belediye Başkanları örnek belediyecilik sergileyerek Millî Görüş Belediyeciliğini halkımıza göstereceklerdir.” dedi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca da ziyaretinden dolayı Başkan Aydoğar’a teşekkür ederek; “Teşkilatlarımızla birlikte omuz omuza halkımıza hizmet edeceğiz. Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan Türkoğlu için gece gündüz çalışıyoruz. Belediyemiz tüm birimleriyle mahallelerimize hizmet götürüyor.

Diğer yandan vatandaşlarımıza ziyarette bulunup, sorunlarını beklentilerini dinliyoruz. Beklentiler doğrultusunda hareket edip, ihtiyaçları karşılamaya gayret ediyoruz.

Murat Kurum: “Kahramanmaraş’ta 17 Bin 592 Konut ve İş Yeri Tamamlandı” Murat Kurum: “Kahramanmaraş’ta 17 Bin 592 Konut ve İş Yeri Tamamlandı”

İl Başkanımız Muhammed Aydoğar ve İlçe Başkanımız Celalettin Kaplan ile de sık sık bir araya gelip, istişarelerde bulunuyoruz. Bütün gayretimiz halkımıza en iyi hizmeti sunmak” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi